lunes, 16 de junio de 2014

3es Jornades de Laboratoris de Lectura, Granollers 4 i 5 de juliol 2014














Ens fa moltíssima il·lusió explicar-vos que "Berenar de contes" hem estat convidades a participar a les
"III Jornades de Laboratoris de Lectura" organitzades per la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, els dies 4 i 5 de juliol. Aquesta és una iniciativa que vol donar a coneixer la tasca dels laboratoris de lectura com a font de recursos i bones pràctiques per a promoure la lectura. Enguany les jornades porten per títol: "camins lectors: el bagatge literari i cultural dels infants" i s'adrecen, com l'any passat, a persones que treballen en el món de l'educació i la cultura, com ara bibliotecaris, mestres i professors, i agents culturals.

aquí us enllacem el programa, que promet ser molt interessant: Programa de les 3es Jornades de Laboratoris de Lectura


us en farem una crònica detallada!

domingo, 1 de junio de 2014

llibres d'art


El darrer Berenar de Contes del curs el vam dedicar a l'ART,  vam entrar dins el "Museu Berenar" de Contes on hi havien exposades diferents versions d'artistes contemporanis sobre el quadre de la Mona Lisa, després de fer una petita explicació del quadre i l'autor recolzant-nos amb el magnífic llibre:







Seguidament vam presentar diversos llibres d'art per a infants, vam explicar el conte: Sóc un artista. Marta Altés. Blakkie Books, i vam riure amb les diferents percepcions de l'art que tenen el protagonista de la història i la seva mare.



Vam presentar també el llibre Las Pinturas de Willy, d'Anthony Brown on vam poder comprovar les versions tan divertides que un dels nostres il·lustradors preferits fa dels quadres clàssics




Finalment vam posar-nos a elaborar la nostra pròpia versió de la Mona Lisa de Leonardo da Vinci, a partir dels ulls de l'original i aquest va ser el resultat, us agraden?? a nosaltres moltíssim!






Aquesta sessió està inspirada, com moltes de les que hem fet durant aquests curs en un Laboratori que proposa la Biblioteca Roca Umbert de Granollers: Afarta't de jugar , gràcies de nou 

Voleu veure més versions de la Mona Lisa? mireu aquesta selecció:


No deixeu de mirar aquesta magnífica selecció de Llibres d'art per a nens