jueves, 29 de mayo de 2014

berenar de contes col·labora amb la Biblioteca Joan Coromines del Masnou. BIBLIOLAB

La Biblioteca Joan Coromines del Masnou ens ha demanat si podem col·laborar amb ells per a fer un BiblioLaboratori de lectura, els hi hem proposat la següent activitat:




Dijous 5 de juny, a les 17.30 h




 

En aquest laboratori gaudirem i ens meravellarem amb els llibres d'artista de l'autor japonès Katsumi Komagata i després ens convertirem nosaltres mateixos en petits artistes elaborant un petit llibre-objecte.





Laboratori adreçat a infants acompanyats d'un adult a partir de 5 anys.

Places limitades a 12 infants. Cal inscripció prèvia
Dinamitza l'activitat: Equip Berenar de Contes 



I aquests van ser alguns dels resultats de l'extraordinari taller de llibres d'artista que vam realitzar, els nens no deixen de sorprendre'ns!!!












sábado, 3 de mayo de 2014

Berenar d'abril. Vine al teu concert!

Aquest any hem aprés que hi ha molts llenguatges que ens expliquen històries:
el llenguatge oral i gestual en els contes explicats de viva veu, el llenguatge escrit de les paraules dins dels llibres, el llenguatge plàstic dels quadres, el llenguatge audiovisual de les pel·lícules que hem vist... i ens faltava el llenguatge musical.

Així és que aquest mes d'abril hem tingut la sort de gaudir d'un concert que l'Ignasi i la Susanna (pares de la Judith i l'Abril) ens han oferit. Un concert on tots hem participat





Després ens han ensenyat a fer un shaker i ens l'hem endut a casa!!!








a qué ens han quedat bé??

Us volem parlar d'alguns llibres que tenen música, o que parlen de música o que sonen com a música...

DIAPASÓN. Laëtitia Devernay. Àlbum que permet percebre la música que s'amaga en totes les coses.


Olivia y su banda. Ian Falconer
Ens declarem fans incondicionals de l'Olivia, així és que no podiem deixar de recomanar aquest títol de la nostra amiga porqueta.



A Berenar de Contes ens agrada molt seguir alguns blogs de literatura infantil i juvenil i d'animació a la lectura... avui us volem fer especial incidència en el blog que administra en Jaume Centelles de l'Escola Sant Josep El Pi de l'Hospitalet, a la seva escola han treballat molt i molt les activitats que relacionen música i lectura, mireu sinó aquest post: cançons, contes i cacauets