martes, 29 de abril de 2014

Exposició de fotografies: I tu, qué llegeixes?

Aquest curs les famílies lectores del Lluis Millet us volem ensenyar qué ens agrada llegir, per això, si l'any passat vam muntar una exposició de fotos sobre els nostres llocs de lectura, aquets any us mostrem les nostres lectures preferides.
A més, tenim dues novetats: a la mostra s'hi ha sumat una part de l'equip docent de l'escola. I com veureu, algun dels nostres personatges literaris més estimats ens recomanen les seves obres (la Olivia, en Tintín, ....)

Ho voleu veure? doncs la mostra fotogràfica estarà exposada a les vidrieres de l'AMPA.
No us la perdeu!

aquí us en deixem una petita mostra:



 




miércoles, 2 de abril de 2014

Berenar japonès, Yoshi Hioki i llibres d'artista de Katsumi Komagata

El dia 26 de març les famílies "berenardecontes" vam poder gaudir de la fantàstica sessió de CONTES DEL JAPÓ que ens va oferir el Yoshi Hioki, extraordinari narrador japonès, vam riure amb el vellet de la berruga graaaan com un coixí i vam aprendre la importància de ballar, vam escoltar embadalits el conte de la cranqueta, vam cantar i vam aprendre a saludar en japonès.
 Aquí us deixem algunes imatges:




Vam tenir la sort de que a través de la Biblioteca Pública Joan Coromines del Masnou disposessim de la "maleta japonesa" un lot de llibres de l'autor artista japonés Katsumi Komagata, amb molta delicadesa vam admirar els llibres/objecte, la poesia de les imatges.... i per la sala només s'escoltaven: "aaaala! uau! ohhhh!"






(llibres de Katsumi Komagata)

(llibre de Bruno Munari)



Munari i Komagata, llibres d'artista per a infants
Llistat de llibres que inclou la maleta japonesa Komagata
One-stroke, editorial japonesa de Katsumi Komagata



En voleu saber més del Japó??? us compartim la guia de lectura elaborada per la Biblioteca Pilarín Bayés de Santa Coloma de Cervelló, on trobareu bibliografia sobre contes ambientats al Japó, còmics, pel·lícules, música....
guia de lectura sobre el Japó